Mooie kasten op maat

meubels op maat

Goede kasten zijn onmisbaar voor in huis. Ze zijn uitstekend geschikt om spullen zoals kleding en servies in op te bergen. In elke ruimte in huis zijn wel meerdere kasten te vinden waar je spullen in opbergt. Natuurlijk wil jij een kast die aan al je wensen voldoet. Heb je er weleens aan gedacht om een kast op maat te laten maken? Hoe dat werkt, lees je in deze blog.

Ontwerp zelf een meubel op maat

Kasten op maat laten maken is een ideale manier om je eigen wensen te realiseren. Jij beslist de grootte, kleur en indeling waarna een vakman voor je aan de slag gaat. Daarmee wordt een meubel op maat voor jou geproduceerd en ontvang je deze rechtstreeks uit de werkplaats. Een groot voordeel is dat elke denkbare kast op maat te maken is. Hier kies je bijvoorbeeld voor als je kasten uit de bouwmarkt of groothandel niet mooi vindt en zelf meer invloed wilt uitoefenen. Handig, want sommige ruimtes zijn onmogelijk in te richten met standaard kasten. Bovendien kies je hiermee voor een originele kast in huis.De-Graaf-Vlaardingen praktijkvoorbeeld

Creëer de perfecte kledingkast

Schuifdeurkasten op maat zijn perfect geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld kleding. Het is een onmisbare kast voor in de slaapkamer. Nadat jij je wensen kenbaar hebt gemaakt, gaat een expert in de fabriek voor je aan de slag en draagt zorg voor een mooi eindresultaat. Hierdoor creëer je een kast die precies voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Denk bijvoorbeeld aan extra hangruimte of juist aparte planken om kleding te stapelen. Of toch maar een plank voor je schoenen..? Er is volop mogelijk.

Je kunt kasten op maat laten maken door de Graaf BV. Dit bedrijf beschikt niet alleen over een eigen showroom, maar ook over een eigen werkruimte. Uiteraard kun je altijd een kijkje nemen bij de showroom modellen. Zo krijg je een idee welke mogelijkheden er zijn om een kast op maat te laten maken. Als jij je wensen en maten doorgeeft, krijg je een prijsindicatie van wat de kast je gaat kosten.

Heb je nog geen concreet idee hoe jouw ideale kast eruit ziet? Neem eens een kijkje op bijvoorbeeld Pinterest of ga op zoek naar inspiratie in (online) magazines. Er is volop inspiratie te vinden!