Last van ongedierte? Horren zijn de perfecte oplossing

Als de lente komt en het ook langzamerhand weer warmer en zomers wordt, is er bijna niets lekkerder dan je huis goed te doorluchten. Ramen en achterdeur wijd open, zodat de frisse buitenlucht, vaak vol heerlijke geuren van bloemen en planten in onze tuinen, onze vertrekken vult. En in de avonduren, als het buiten frisser wordt, voelt een fijne avondbries die zachtjes door onze kamer blaast, bijzonder behaaglijk. Zeker als het de geur van nachtbloeiers als kamperfoelie met zich meebrengt. Helaas, open ramen en deuren zijn ook uitnodigend voor onwelkome gasten: insecten en ander ongedierte. Gelukkig is dit te voorkomen. Je kunt genieten van frisse buitenlucht én onwelkome gasten buiten houden. Heb je wel eens aan horren gedacht?

Horren, handig en geheel op maat

Een hordeur en horren voor je ramen, zelfs voor een kiepraam. Is dat niks voor jou? Als je eraan denkt om horren aan te schaffen, dan wil je waarschijnlijk ook een kwaliteitsproduct waar je nog jaren plezier van kunt hebben. Horren die makkelijk te monteren zijn, perfect passen en afsluiten en makkelijk af te halen en op te bergen zijn als de herfst en de winter weer in ons land zijn.

Dit kan, als je horren op maat laat maken bij Creon Kozijnen. Creon Kozijnen is een online leverancier van horren, geheel op maat gemaakt en met een lange levensduur. De productie vindt plaats in eigen land en alleen met materialen van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Horren van Creon Kozijnen zijn erg makkelijk te plaatsen en af te halen als ze niet meer nodig zijn. Daarnaast hebben ze ook een kwalitatief hoge uitstraling en zijn daarom passend in elk interieur.

Maatwerk in horren

Je hordeur, inzethorren voor kunststof ramen, klemhorren voor aluminium kozijnen en rolhorren voor draai-kiepramen en dakramen, Creon Kozijnen maakt ze voor jou op maat. Bekijk hun website en je zult zien dat ze per product duidelijke informatie geven. Want Creon wil meer zijn dan alleen maar fabrikant en leverancier: de moderne consument mag ook gedegen advies verwachten en dat is nou net een van de sterkste eigenschappen van Creon. Op maat maken is niet moeilijk, als je de exacte maten door kunt geven. Creon maakt het je gemakkelijk door per product exact aan te geven welke maten ze precies van je verwachten. Kwalitatief maatwerk, online besteld, via gemakkelijk te volgen instructies. Binnenkort horen ongenode gasten tot het verleden en kun je genieten van frisse buitenlucht, wanneer je maar wilt.