Fraaie outlet houten vloeren

Als je op zoek bent naar een echt koopje, moet je zeker eens een kijkje nemen bij outlet houten vloeren. Hier worden restpartijen aangeboden voor een sterk gereduceerde prijs. Zo profiteer je vaak van een extra korting bovenop toch al zeer lage prijzen. En natuurlijk is de kwaliteit gegarandeerd.

Veel keuze

In deze categorie biedt Creon restanten van hun voorraad aan. Dat betekent dat het aanbod snel kan wisselen, maar ook dat er veel variatie is. Bijvoorbeeld wat betreft de houtsoort, de afwerking en de lengte van de planken. Neem dus regelmatig een kijkje op de website om te zien of er iets tussen zit waarmee je jouw droomvloer kunt leggen!

Onderhoud

Het onderhoud van houten vloeren is relatief gemakkelijk. Dat komt doordat hout van zichzelf hygiënisch is en eenvoudig te reinigen is. En omdat het een natuurlijk materiaal is, kun je vlekken en krasjes zonder moeite bijwerken met behulp van wat olie of was. Op die manier is een houten vloer uitstekend bestand tegen de tand des tijds. Zwevend gelegde vloeren worden vaak zelfs meeverhuisd omdat ze nog zo mooi zijn. Wil je graag nog wat meer weten over het onderhoud? Laat je dan bijstaan door een ervaren deskundige!

Speciale voorwaarden

Door de beperkte beschikbaarheid geldt voor al de outlet houten vloeren: op is op! Daarnaast moet je altijd even kijken naar de specificaties van de aanbieding. Sommige partijen bieden ze namelijk nog gewoon per pak aan, maar bij andere restanten bundelen ze alle pakken tot één aanbieding. Verder gelden gewoon onze standaardvoorwaarden.

Outlet houten vloeren bestellen bij Creon

Denk je aan consumentenvloeren, dan denk je aan Creon.

Bij ieder huis past weer een ander soort vloer. Dat is ook precies de reden dat ze zo’n groot aanbod hebben. Naast de uitstraling is ook de montagemethode van belang. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze je altijd van deskundig advies dienen als dat nodig is, en bovendien profiteer je standaard van de uitstekende klantenservice. Bij Creon kun je altijd terecht voor kwalitatief hoogstaande houten vloeren tegen een scherpe prijs. En voor de outlet houten vloeren hebben ze de prijzen nóg wat lager gemaakt dan je van hen gewend bent. Wil je ook zo snel mogelijk genieten van een authentieke houten vloer? Bestel dan direct bij Creon!