Kunststof platen op maat zijn ideaal om persoonlijk contact te laten plaatsvinden

kunstof plaat op maat

De toepassingen van kunststof zijn vandaag de dag niet meer uit ons leven weg te denken. Eenvoudig te produceren, leverbaar in verschillende kleuren en diktes en op maat te bestellen, kun je tegenwoordig alle kanten op als je bijvoorbeeld afscheidingen wilt aanbrengen op kantoor, creatief wilt decoreren of specifieke reclameboodschappen wilt overbrengen. 

Ook de huidige situatie die is ontstaan door het zich steeds verder verspreidende coronavirus heeft duidelijk gemaakt dat het gebruik van plastic voorzorgsmaatregelen uiterst effectief is om besmetting tussen verschillende personen tegen te gaan. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende gelaat beschermende toepassingen op de markt gekomen waarmee je de veiligheid van zowel je personeel als je klanten kunt garanderen. 

Het gebruik van een anti-coronascherm wordt steeds meer toegepast

Op steeds meer plekken waar persoonlijk contact niet te vermijden is, wordt gebruik gemaakt van een kunststof plaat op maat. Denk bijvoorbeeld aan de apotheek, de bioscoop of het postkantoor. Door een doorzichtige kunststof plaat te installeren kan het persoonlijk contact probleemloos plaatsvinden, terwijl tegelijkertijd een veilige barrière wordt gecreëerd waarmee je de mensen kunt behoeden tegen het oplopen van het virus. 

Nies- en hoestdruppeltjes worden namelijk tegen gehouden door de plaat, zodat de kans op besmetting tussen twee personen bijna nihil wordt. Met een eenvoudig sopje zijn de kunststof platen vervolgens gemakkelijk te reinigen, zodat het onderhoud van de beschermplaten geen hoogstaand kunstje is en meerdere malen per dag kan worden toegepast om de gezondheid van zowel klanten als medewerkers te garanderen. 

Kunststof platen zijn eenvoudig op maat te bestellen

Doordat je kunststof platen probleemloos op maat kunt bestellen, kun je je ervan verzekeren dat je nooit voor problemen hoeft komen te staan dat een plaat niet goed past of het formaat moet worden veranderd. Als je van tevoren duidelijk de maten opneemt van de door jouw beoogde plaats waar een anti-coronascherm moet komen, kun je er zeker van zijn dat deze ook precies op maat geleverd wordt. 

Bij Perlaplast kun je terecht voor verschillende soorten kunststof platen. Zelf kun je kiezen voor het type materiaal en de door jouw benodigde dikte. Ook kun je kiezen uit een speciaal ophangsysteem om de platen te bevestigen. Als je ervoor kiest om deze juist staand op een balie of receptie te plaatsen, wordt daar ook een bijpassend systeem voor geleverd. 

Het is dus vrij eenvoudig om verschillende kunststof platen op maat te bestellen, zodat je er zeker van kunt zijn dat de verschillende locaties waar je deze wilt gebruiken, voorzien kunnen worden van een op maat gemaakte en perfect passende plaat, waarmee je de veiligheid van je klanten en persoon tijdens persoonlijk contact optimaal kunt garanderen.