Kan jouw trap wel een nieuw likje verf gebruiken?

Als jouw trap aan het verouderen is, kun je ervoor kiezen om de trap van een nieuwe kleur te voorzien. Doordat er op de trap een nieuw laagje verf wordt aangebracht, ziet de trap er weer uit als nieuw. In dit artikel gaan we het hebben over de keuze tussen een schilder of een trappenexpert die een traprenovatie kan uitvoeren.

Kiezen voor een schilder

Het is aan te raden om voor een schilder te kiezen wanneer de trap nog in een goede staat is en de kwaliteit van de aangebrachte verf minder wordt. Een schilder is goedkoper dan een traprenovatie en je trap kan er na een verfbeurt weer als nieuw uit zien. Ook zijn er genoeg traprenovatie bedrijven die het verven voor jou onder handen kunnen nemen.

Kiezen voor een traprenovatie

Een traprenovatie kan een goede keuze zijn wanneer je trap aan het verouderen is en er meerdere dingen aan de hand zijn dan alleen het laagje verf. In dit geval kan het hout van de trap verouderd zijn, de vloerbedekking zijn losgelaten en ga zo nog maar even door. In dit geval kun je het beste contact opnemen met een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties. De mogelijkheden voor een traprenovatie zijn groot. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan raden wij je aan een bezoek te brengen aan een traprenovatie showroom. In een showroom krijg je een goed beeld van de mogelijkheden van een traprenovatie en daardoor kun je makkelijker beslissen of het iets voor je is.