Je bent super tevreden met je nieuwe appartement aan de amsterdamse grachtengordel. Het heeft even wat tijd gekost voordat je de financiering rond kreeg, maar dat mag de pret niet drukken, nu je de trotse eigenaar bent van een leuke nieuwe stek op drie hoog aan de rand van het centrum. 

Gelukkig had de vorige eigenaar zijn zaakjes goed op orde en heeft de nodige moderniseringen doorgevoerd in het appartement. Overal is dubbel glas geïnstalleerd, de badkamer is een paar jaar geleden gerenoveerd en ook de keuken ziet er uit alsof die net uit de nieuwste keukencatalogus is besteld. Zodoende dat je niet aan het slopen of verbouwen moet om je nieuwe woning up to date te brengen. 

Veiligheid is belangrijk en het installeren van een trapleuning in het trappenhuis garandeert je die veiligheid

Het enige punt waar je toch wat extra aandacht aan wilt besteden is het trappenhuis. Het blijf je voortdurend verbazen hoe mensen in het verleden niet een betere oplossing hebben gevonden om naar boven te komen. Smalle gangetjes met steile trappen die bijna niet omhoog te komen zijn als je boven de veertig jaar bent. 

En zeker het ontbreken van een trapleuning om je de helpende hand te bieden als je naar drie hoog moet blijft een raadsel dat je niet hebt kunnen oplossen. 

Gelukkig laat je je daardoor niet uit het veld slaan. Je bent daarom gelijk gaan speuren naar de mogelijkheden om een degelijke trapleuning te laten installeren, zodat je straks probleemloos met je boodschappentas naar boven kunt, zonder het gevaar te lopen dat je plotseling achterover kukelt als je door het gewicht van je net gekochte boodschappen ineens naar achter duikelt. 

Roestvrijstalen trapleuningen zijn functioneel en veilig

Na het nodige speurwerk is je voorkeur duidelijk geworden. Je wilt trapleuning rvs laten installeren. Dit zijn stevige roestvrij stalen trapleuningen die bekend staan om hun functionaliteit en vooral veiligheid. En dit is zeker belangrijk. Het is de voornaamste reden dat je een trapleuning wilt installeren, omdat je er zeker van wilt zijn dat je onder geen enkele mogelijkheid naar beneden kiepert van drie hoog. 

De RVS trapleuningen worden mat geschuurd geleverd en zijn onderhoudsvrij. Bovendien zijn de trapleuningen makkelijk te monteren en kunnen de benodigde leuninghouders aan bijna alle wanden worden geïnstalleerd, zolang deze maar massief zijn.

Over de auteur