Het uitbesteden van het stucen van uw plafond

stucen van uw plafond

U herkent het wel, het moment dat u uw woning opgeleverd krijgt na een nieuwbouwproject of verbouwing en dat u binnenkomt en ziet wat een hoeveelheid werk en nog gedaan moet worden en hoe lastig deze klussen zijn. We doelen met name op het stucwerk van uw plafond. Uw plafond stucen is enorm zwaar, moeilijk en vereist veel vakkundigheid. Ruim 90% van alle mensen besteed deze klus daarom ook uit. Omdat kwalitatieve stukadoors moeilijk te vinden zijn en het aanbod dus schaars is zijn de prijzen van stukadoors vaak aan de hoge kant. Wij geven je in dit artikel enkele tips om zo voordelig mogelijk uit te zijn bij het uitbesteden van stukadoors klussen.

Maak gebruik van internet

Het internet heeft ook in de bouwbranche veel nieuwe mogelijkheden met zich meegebracht voor de consument. Zo kunnen consumenten tegenwoordig online offertes opvragen en zo kiezen voor de goedkoopste aanbieder.

Hoe werkt dit?

Er zijn verschillende websites waar je gewoon jou opdracht in kunt voeren wat er moet gebeuren. Vervolgens voer je jouw postcode, woonplaats en persoonlijke gegevens in waarop bedrijven jou kunnen bereiken. Vanaf dat moment kunnen alle bedrijven binnen een door jou geselecteerde regio offertes opstellen en kun je dus na verloop van tijd eenvoudig zelf beoordelen welke stukadoor het voordeligste is en welke je dus uiteindelijk in zult gaan schakelen.

Eigen netwerk

Bent u nog niet zo bekend met internet of wilt u het liever persoonlijk houden? Ga dan opzoek naar bedrijven/zzp-ers binnen uw eigen netwerk, die u verder kunnen helpen. Denk hierbij aan kennissen, vrienden en familie. Vaak kunt u omdat het bekende zijn ook wel iets met de prijs regelen waardoor u voordeliger uit zult zijn t.o.v. een ander bedrijf.