Het bronzen tulp beeldje, klassiek & subtiel.

De medewerkers van UitvaartUniq.nl vertellen u graag wat meer over populaire vormen van asbestemming die steeds populairder worden in Nederland. In de meeste moderne interieurstijlen is het – zeker op het gebied van decoratie – rustig, basic en relatief eenvoudig. De welbekende ‘traditionele urn’ in groot formaat op de schouw is dan ook vaak niet meer gewenst. Vandaar dat wij in een serie blogartikelen dieper in gaan op een bijzondere mini urn van UitvaartUniq.nl, die in een (modern) interieur niet (direct) opvallen alszijnde een urn. 

Het bronzen asbeeldje tulp. 

Een prachtig vormgegeven tulp van brons op een stijlvol rechthoekig natuursteen sokkeltje. Een bijzonder beeldje dat  – in een diversiteit aan interieurstijlen – een mooie toevoeging zal zijn. Het tulp beeldje van brons combineert een mooi robuust karakter met elegantie, voor een mooie herinnering. 

Symboliek van de tulp. 

De tulp is een prachtige vorm en staat – naast de onlosmakelijke verbinding met Nederland – symbool voor diverse zaken. Zeker in het geval van een asbeeldje is een passende vorm van symboliek veelal gewenst, vandaar dat wij dit graag toelichten. De tulp staat symbool voor ‘verklaring van liefde’, maar ook voor leven en gebed. Daarnaast zijn er ook weer diverse betekenissen voor tulpen in specifieke kleuren, die veelal in gaan op het ‘type liefde’.   

Een asbeeldje?

Het bronzen tulpje is geplaatst op een mooi natuurstenen sokkeltje. Aan de onderzijde van de sokkel is een klein gaatje aangebracht, speciaal bedoeld voor een kleine hoeveelheid as van uw overleden dierbare. Er wordt ook een kleine metalen plaatje inclusief 2 plakstripjes (reeds op het plaatje aangebracht) meegeleverd. Dit plaatje kan vervolgens over het gaatje aangebracht worden. Voor een volledig dichte afwerking adviseren wij een klein beetje lijm in het midden van het plaatje aan te brengen.

Over UitvaartUniq.nl.

Een korte introductie ‘over ons’. UitvaartUniq biedt een prachtig assortiment urnen, voor een eerlijke prijs. Wij zullen er alles aan doen om voor u een urn naar wens te vinden. U vindt altijd een passende urn bij UitvaartUniq.nl, die past bij uw specifieke wensen.