Groot gemak met een elektrische tv beugel

Gemak dient de mens. Daarom is ooit de afstandsbediening uitgevonden. Daarmee kun je immers vanuit je luie stoel van het ene naar het andere kanaal zappen zonder steeds te moeten opstaan. Hoe ideaal is het dan als je je televisie ook vanuit je luie stoel of vanuit bed met een afstandsbediening kunt laten draaien? LCDWandbeugels heeft in het assortiment wandbeugels voor de televisie ook een elektrische tv beugel van MyWall. Deze zijn eenvoudig met een afstandsbediening zo in te stellen dat je je televisietoestel altijd soepel en geruisloos in de door jou gewenste positie kunt zetten. De elektrische tv beugel is geschikt voor allerlei toepassingen.

Wand- en plafondbeugels

Met de elektrische tv beugel van MyWall kun je je televisie aan de wand of aan het plafond monteren. Zowel de wandbeugel als de plafondbeugel is geschikt voor televisietoestellen van elk merk van 32 tot en met 55 inch. Met de afstandsbediening haal je je televisie 30 centimeter naar voren. Deze beugel heeft een draaihoek van 60 graden, 30 graden naar links en 30 graden naar rechts. De beugel wordt geleverd met een kabel managementsysteem, waarmee je snoeren en kabels netjes uit het zicht wegwerkt. De elektrische plafondbeugel van MyWall heeft een maximale hoek van 75 graden en kan toestellen tot 30 kilo dragen. Je televisie hangt altijd recht door de stelfunctie van 3 graden. De elektrische plafondbeugel is dan ook een ideale oplossing voor in de slaapkamer.

Afstandsbediening en accessoires

De elektrische tv beugel stel je in op de gewenste positie met een eenvoudige afstandsbediening met pijltjestoetsen. Bovendien kun je twee favoriete posities instellen, zodat de televisie met één druk op de knop naar zijn positie draait. Bij de elektrische tv beugel is een uitgebreid assortiment aan accessoires te krijgen, zoals kabelgoten in diverse kleuren, waarmee je snoeren en kabels langs de muur mooi wegwerkt. De tv beugels worden geleverd met een duidelijke handleiding. Wil je meer weten over de elektrische tv beugel of heb je er een aangeschaft en heb je nog vragen over de installatie? Neem dan gerust contact met ons op.