Gemakkelijk gezellige filmavonden organiseren met de Android Mediaplayer

Vind jij niets zo gezellig en knus als een filmavond bij jou thuis? Dan kun je jouw gezellige avondjes nu veel gemakkelijker organiseren door gebruik te maken van de Android Mediaplayer. De Android Mediaplayer is een tv box die je op je bestaande televisie aansluit om films, series en sportwedstrijden te kijken. Meer weten? Lees dan meer over de beste mediaplayer van dit moment in dit artikel.

De Android Mediaplayer: een korte kennismaking

De Android Mediaplayer is een klein apparaatje dat je op je televisie aansluit door de ene stekker in de televisie te steken en de andere stekker in het stopcontact te doen. Na het installeren van de tv box, krijg je meteen toegang tot KODI. KODI is een programma dat standaard op de tv box staat en dat je kunt gebruiken om internationale series en films te zoeken en direct op je televisie te streamen. Er wordt niets gedownload, maar je kunt jouw favoriete series en films meteen op je televisie bekijken.

De mediaspeler kopen: betaal eenmalig de lage kostenandroid tv

Er zijn wel enkele apparaten die op dezelfde manier werken als de Mediaplayer van Android, maar deze apparaten kunnen alleen gebruikt worden met een abonnement die je iedere maand weer moet betalen. Gebruik je de mediaspeler met harde schijf van Android, dan betaal je hier enkel eenmalig voor. Je sluit dus geen abonnement af en blijft niet met de kosten zitten, maar betaalt eenmalig voor de mediaspeler met harde schijf en kunt het apparaat onbeperkt gebruiken. Een groot voordeel, want op deze manier bespaar je veel geld op de beste mediaplayer.

De Android mediaspeler kopen: maak van je tv een smart tv

Wil jij je gewone televisie in een echte smart tv veranderen? Schaf dan de Android Mediaplayer aan bij online woonwarenhuis wezan.nl en maak van je tv een smart tv zonder hier veel voor te investeren. Nodig al je vrienden, vriendinnen en familieleden uit voor een gezellige filmavond en je weet zeker dat je genoeg goede films en series hebt die jullie kunnen kijken.