Gefrijnde raamdorpels, een stijlvol accent

Gefrijnde raamdorpels bij NATUURSTEENvakman.nl; Op maat gezaagd, in eigen beheer gefrijnd, zorgvuldig afgewerkt, stevig verpakt & snel geleverd. Wanneer u op zoek bent om een klassiek en stijlvol (luxe) accent toe te voegen aan uw gevel, is een gefrijnde raamdorpel van (echt!) Belgisch hardsteen zeker het overwegen waard. Bij ons bestelt u een gerichte collectie hardstenen raamdorpels van topkwaliteit Belgisch hardsteen: Functioneel, duurzaam, maar vooral ook voor sfeervol en stijlvol. Schuin aflopende onderdorpels, ook wel ‘buiten vensterbank’ genoemd, zagen wij in eigen natuursteen zagerij perfect op maat en leveren wij voor de beste prijs snel bij u thuis. En hierbij heeft u de keuze om te kiezen voor een ‘gefrijnde raamdorpel’, voor die extra wow factor. Onderstaand vertellen wij u hier graag wat meer over!

Frijnen, voor een stijlvol en luxe accent!

Frijnen, zoals dit bij NATUURSTEENvakman.nl wordt toegepast bij onze Belgisch hardsteen raamdorpels, is het aanbrengen van ondiepe zaagsneden in de voorzijde en de koppen (kopse kanten / zijkanten) van uw raamdorpel. Deze zaagsneden lopen parallel aan elkaar en zorgen voor een bijzonder contrast: De natuurlijke kleurtinten en structuur van het Belgisch hardsteen gecombineerd met het strakke lijnenspel, dat tevens een authentieke en historische uitstraling heeft; Een unieke combinatie voor een bijzonder stijlvolle raamdorpel! 

Bent u op zoek naar die extra ‘wow factor’ in de vorm van een subtiel stijlvol accent, dan is het ‘frijnen’ van uw buiten vensterbank zeker het overwegen waard. Voor een subtiel accent, met een stijlvolle, luxe en ook landelijke uitstraling.

Het frijnen van uw hardstenen raamdorpel wordt in eigen beheer door onze vakmannen gedaan in onze natuursteen zagerij. Wij staan dan ook garant voor een prachtige gefrijnde raamdorpel als eindresultaat. Wij krijgen ook vaker verzoeken voor frijnwerk op binnen-toepassingen, zoals bijvoorbeeld voor een robuuste binnen vensterbank, een stoere haardombouw of een rustieke binnendorpel. U kunt hier bij NATUURSTEENvakman.nl altijd een offerte voor aanvragen, wij zijn u graag van dienst met een passende reactie + gericht prijsvoorstel. 

NATUURSTEENvakman.

Met een eigen natuursteen zagerij & team ervaren vakmannen kunnen wij uw vensterbank, dorpel (binnendorpel, buitendorpel, raamdorpel), plint en muur & gevelbekleding producten snel, goed en voordelig leveren. Afspraak is afspraak en om dit waar te maken hebben wij bewust gekozen voor een gericht assortiment waarbij we de meest gebruikte materialen (graniet, marmer, Belgisch hardsteen, basalt, dolomiet en composiet) combineren met de meest gebruikte afmetingen + maatwerk diensten. En zeker het vermelden waard, bij ons vindt u een unieke (kleur) keuze op het gebied van composiet. Composiet vensterbank op maat: NATUURSTEENvakman.nl, evenals uw dorpel en plint van composiet uiteraard!