Een wasmachine huren? Dat kan!

wasmachine huren

Is je wasmachine toe aan vervanging of sta je op het punt je eerste grote uitgave te besteden aan een hypermodern model? Kijk eerst eens verder dan de hoge prijzen online en in de winkel en overweeg het huren van witgoed. Je vraagt je nu misschien af; huren? Een wasmachine? Ja, dat klopt. Je kunt een wasmachine en ander soort witgoed in een aantal eenvoudige stappen leasen. Het heeft vele voordelen en het scheelt op jaarbasis flink in de portemonnee. Een wasmachine huren is de ideale oplossing voor als je even krap bij kas zit of gebruik wilt maken van de gunstige garantievoorwaarden.

Voordelig leasen

Het huren van een wasmachine kan bijvoorbeeld bij Skala.nl, een online verhuurbedrijf van witgoed en elektronica. Het is zeer eenvoudig, want in slechts een paar stappen kies jij het apparaat naar keuze en wordt het binnen een week bij je thuis geleverd en geïnstalleerd. Het voordeel van leasen is dat je in termijnen betaalt, slechts een paar tientjes per maand. Daarnaast heb je altijd volledige service en garantie de gehele periode dat je huurt én je hebt de keuze uit de nieuwste modellen.

Huren is handig

Mocht je wasmachine kapot zijn en je hebt het geld niet liggen om direct een nieuwe aan te schaffen, dan biedt Skala.nl uitkomst. Je kiest online de machine naar keuze. Skala werkt met Samsung en Bosch en heeft altijd de nieuwste wasmachines in het aanbod gereed staan. Kies jij voor een moderne Samsung met digitale display of een van de vele modellen van Bosch? Het aanbod is zeer divers. Je hebt de keuze uit verschillende trommelcapaciteiten, energielabels en toerental. Ook de prijzen variëren, zo kan je al een nieuwe wasmachine leasen vanaf 10 euro per maand.

Altijd garantie en goede service

Skala.nl heeft een breed aanbod aan witgoed apparatuur. Vrijwel altijd de nieuwste modellen lease je hier voor een klein bedrag per maand. Je hebt tijdens de huurperiode recht op volledige service en garantie, wat je bij de aankoop van een wasmachine niet hebt. Daar komen bij een eventuele reparatie vele kosten bij kijken! Tevens biedt Skala.nl een uitstekende service. Nadat je een apparaat hebt uitgekozen wordt het binnen een week geleverd, geïnstalleerd en wordt de werkwijze gedemonstreerd. Handig!