Een kampvuur op het terras of balkon

Een gezellig en toch veilig kampvuur voor buiten, dat wil toch iedereen? cocoon-tableEen kampvuur is van alle tijden. De oermens kon al urenlang in een vuurtje staren, maar ook de hardwerkende moderne mens kan zichzelf verliezen in een kampvuur. Want dit staat voor sfeer, gezelligheid en warmte. En hier hebben we behoefte aan. Happy cocooning is een merk dat met mooie vuurtafels op de markt komt. Modern, van een uitstekende kwaliteit en geschikt voor elk terras. Design en opvallend door de strakke lijnen of ronde vormen. Een vuurtafel dat een welkome aanvulling is.

Waar plaats je de cocoon vuurtafel?

De cocoon table is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. En dat is mooi, want elke situatie is anders. Zo heeft het merk aan iedereen gedacht. Ook zijn de vuurtafels in verschillende materialen verkrijgbaar. Composiet dat het robuuste uiterlijk van beton heeft maar toch erg licht aanvoelt. Of de vierkante of langwerpige modellen met een mooie afwerking van houten planken. Prima te combineren met plantenbakken in dezelfde stijl. De cocooning plaats je dan ook aan de rand van je terrasje of naast de entree. Of naast de loungetafel, dat is ook een mooie plaats.

goedkoopste-happy-cocoon-vuurtafel

Happy cocooning, goedkoopste oplossing

Het voordeel van de cocoon vuurtafel is dat deze op gas brandt. Niet alleen veilig maar zeker ook nog eens gemakkelijk. Want er hoeft geen extra hout gehaald te worden. Ook blijft de buitenhaard mooi schoon. Het merk staat niet alleen bekend om zijn uitstekende kwaliteit maar ook om de voordelige prijzen. Happy cocooning, goedkoopste en de beste kwaliteit. En prima uit te breiden met bijvoorbeeld een barbecue rooster of een sidetable. Wij zijn al langer enthousiast over deze sfeermakers. Het merk weet steeds meer huishoudens in Europa te veroveren. Even het vakantiegevoel vasthouden. Marshmallows roosteren. Wij dromen al helemaal weg.