Een duo rolgordijn kan echt voor een mooie afwerking zorgen

duo rolgordijnen

In een mooi interieur zorg je ook voor de juiste stemming. Een duo rolgordijn kan uitstekend voor een passende sfeer zorgen. Als je kiest voor een duo rolgordijn heb je de keuze tussen semi-transparant en verduisterend. Het effect spreekt voor zich: bij verduisterende gordijnen komt het zonlicht niet binnen, bij semi-transparant krijg je toch nog wat zonlicht in huis.

Een klassevolle afwerking

Een duo rolgordijn maakt een venster pas écht af! De stroken zijn stijlvol en geven aan de kamer een extra cachet. Je hebt bovendien heel wat mogelijkheden qua kleuren. Daarnaast kies je ook nog de ketting, de onderlat en de bovenkap naar eigen inzicht. Zo kun je je duo rolgordijn volledig afstemmen op je meubels, muren, plafond en vloeren. Overleg goed welk type jij wil. Elk rolgordijn geeft namelijk aan een kamer een totaal ander uitzicht. Wil je het discreet of juist opvallend? Aan jou de keuze!

Diverse mogelijkheden

Voor kantoren waar je lichtinval in computerschermen wil vermijden, is een duo rolgordijn perfect. Bij hevige zon kun je het de hele dag naar beneden laten. Het is stijlvol en stoort de stemming niet, en er komt nog genoeg licht binnen om vlot te kunnen werken. In de woonkamer kun je kiezen voor semi-transparant zodat je bijvoorbeeld nog een volledig zicht op je tuin behoudt. In de slaapkamer kies je bijvoorbeeld voor een verduisterend rolgordijn. Dit houdt het zonlicht goed tegen en garandeert een verkwikkende slaap. Dit zijn slechts een paar tips om de goed keuze van rolgordijn te maken. Laat je echter goed adviseren over welk type rolgordijn het beste past in welke kamer.

Duurzaam en stijlvol tegelijk

Rolgordijnen zijn heel sterk. Ze nemen weinig of geen vuil op en zijn daardoor makkelijk schoon te houden. De stof geeft de kamer een stijlvolle aankleding. Hou het bij je keuze niet altijd bij sober grijs of wit. Kies voor een leuke kleur die bij jouw persoonlijkheid past. Rolgordijnen maken nu eenmaal deel uit van je interieur. Bedenk dat je je rolgordijnen nog lang zult hebben!