Designlampen van DeùsLight

Een mooie lamp met goed licht is in ieder huis natuurlijk erg belangrijk. Het zorgt voor sfeer, warmte en gezelligheid. Natuurijk wil het oog ook wat! Je kunt bij Deuslight daarom je eigen model kiezen en daarnaast kun je voor een plafondlamp kiezen, maar ook wandlampen worden hier gemaakt in verschillende kleuren en met handgemaakte schilderingen indien gewenst. Het leuke is dat je dit zelf allemaal kunt kiezen in overleg met André die de lampen met de hand maakt. Het geslaagde design is al een steeds meer woningen te bezichtigen en is een echte eyecatcher in huis. Ben jij benieuwd naar de handgemaakte lampen van Deuslight? Klik dan hier voor meer informatie, voorbeelden en contact.

Een unieke handgemaakte lamp

DeùsLight staat voor schitterende handgemaakte lampen die de schoonheid van licht accentueren. Iedere lamp is het resultaat van een uniek ontwerp en ruim 10 jaar ervaring in het vak. De meeste lampen worden gemaakt met een vrij geplaatste lichtbron. Hierdoor geniet je van de maximale lichtopbrengst. Daarnaast maakt de repeterende gelaagde vormgeving de beleving van het licht intenser. Ook over de montage is nagedacht. Deze is eenvoudig te bevestigen en is onzichtbaar doordat de lamp over de lichtaansluiting is geplaatst. Dit is natuurlijk erg mooi, want zo zie je geen aansluiten, draadjes of andere losse onderdelen.

Verschillende soorten lampen

Lampen heb je in vele soorten en maten, maar welke lamp kies je en waarom? Doordat de lamp vrij is van het design van de deuslamp, heb je vele opties om lampen in te schroeven. Zo kun je een mooie gloeilamp met draad er in bevestigen voor een leuk effect, maar ook mooie LED lamp is een optie. Het leuke is dat je ze eenvoudig kunt wisselen en zo ook de kleur van de lamp en het licht kunt aanpassen. Wanneer je wat in je woonkamer aan het veranderen bent en voor een andere stijl hebt gekozen, kun je de lamp dus eenvoudig mee veranderen. Een industriële look vraagt om een wat unieker design zoals een gloeilamp met draad. Wanneer je liever witlicht wilt, kies dan voor een zuinige en mooie LEDlamp.

Hieronder enkele voorbeelden van mooie Designlampen

designhanglampen
Adagio Guilia à € 179,99
designlamp
Urban Interiors Doll à €59,99
designlampen
Urban Interiors Miem à €59,99

 

 

design hanglampen
Normann Copenhagen Bell Medium à €389,99