Omdat er tegenwoordig steeds hogere eisen gesteld worden aan de snelheid van leveren van jouw bestelling, is het zo dat pakketdiensten minder zorgvuldig met pakketten omgaan. Daarom is het raadzaam om jouw producten te beschermen met goed verpakkingsmateriaal. Bij Rotimshop vind je een breed scala aan verpakkingsmateriaal om uw producten te beschermen!

Noppenfolie

Het meest bekende beschermmateriaal is misschien wel noppenfolie (ook wel luchtkussenfolie en bubbeltjesplastic genoemd), en dat is niet voor niets. Noppenfolie heeft namelijk een aantal uitstekende eigenschappen. Het is licht in gewicht, vangt schokken zeer goed op en is uitstekend vormbaar. Daarnaast is het ook nog eens heel voordelig. Ideaal om uw producten mee te beschermen en loze ruimtes in dozen mee op te vullen!

Gripzakjes

Gripzakjes zijn zakjes gemaakt van LDPE. De zakjes hebben een hersluitbare druksluiting en een ponsgaatje aan de bovenkant zodat ze makkelijk opgehangen kunnen worden. Op de webshop van Rotimshop kun je gripzakjes kopen in vele verschillende formaten, van 4x6cm tot 30x40cm. Wil je tekst op de gripzakjes schrijven en is het belangrijk dat deze er niet afgeveegd kan worden? Kies dan de gripzakjes met een schrijfvlak.

Schuimfolie

Als je oppervlakkige beschadigingen wilt voorkomen, is schuimfolie wat voor jou! Schuimfolie is op rol gewikkeld en heeft een dikte van slechts enkele millimeters. Het wordt veel gebruikt om glas, porselein, leder, hout en audio- en videoapparatuur te beschermen. Het is zeer elastisch, goed vormbaar en beschermt goed tegen krassen.

Wikkelfolie

Wikkelfolie, krimpfolie, palletfolie of sealfolie is allemaal hetzelfde soort folie voor stabiliseren van pallets. Bij zwart wikkelfolie kan een onderscheid worden gemaakt tussen doorzichtig en opaque. Opaque wil zeggen dat de folie ondoorzichtig is en er kan dus niet doorheen gekeken worden. Het transparante en zwarte wikkelfolie op de webshop van Rotimshop heeft een breedte van 50cm en een looplengte van 300m. Moet je veel pallets inwikkelen? Het wikkelen gaat een stuk makkelijker met een handstrecher.  

Verpakkingsmateriaal bestellen

Door je verpakkingsmateriaal te bestellen Rotimshop draag je bij aan een beter milieu én hoef je nooit lang te wachten op je bestelling. Meer weten over het bestellen van verpakkingsmateriaal? Bekijk dan eens de website van Rotimshop of neem contact met ze op. 

Over de auteur