Anderen helpen met hun interieur

interieur huis

Ken je dat gevoel? Je weet van jezelf dat je heel smaak hebt en anderen komen steeds naar je toe voor advies. Dat kan op den duur best ingewikkeld worden, want je ideeën raken op. Welke woonaanbeveling of thuistips kan je nu nog geven.

 

Het familiefeestje zijn het grootste probleem

De familiefeestje zijn erg lastig als semi-interieurarchitect. Je hebt er wel verstand van, maar je bent ook weer niet zo bedreven dat je voor elke familielid een nieuw interieur kan samenstellen. Hoe pak je dat nou aan? Je wilt het natuurlijk ook niet laten afweten. Er zal dus iets moeten gebeuren. De beste manier om dat te doen is door nieuwe ideetjes op te doen. De makkelijkste manier is door het internet af te speuren.

 

Interieurblogs raadplegen

De meest uitgebreide bron van woonideeën vind je door interieurblogs te gebruiken. Het heeft een enorme diversiteit, iedereen kan er zijn creativiteit op kwijt en je vindt de meest bizarre en leuk combinaties. Het is dus echt de perfecte plek om nieuwe ideetjes op te doen voor als men te veel van je vraagt.

 

Laat ze zelf dingen bedenken

Probeer erachter te komen wat mensen leuk vinden en herhaal het dan in feite. Het is hele oude truc. Hierdoor heeft men het idee dat het toch van jou komt, terwijl ze het gewoon zelf hebben voorgesteld, heerlijk toch. Wel de credits ontvangen voor het opzetten van een plannetje, maar niet het daadwerkelijk doen. Mooie hiervan is dat het altijd zal aanslaan bij diegene aangezien die zelf al te kennen gaf het prachtig te vinden. Hele sneaky tip dus. Gebruik hem niet vaak. Mensen komen toch met een reden naar je toe. Je kan ze dus niet laten zitten met hun eigen matige ideetjes, niet waar! Je moet ze wel helpen!