3 voordelen van shutters hout

de perfecte shutters

In de zoektocht naar de perfecte raamdecoratie voor jouw huis, zal je veel verschillende soorten tegenkomen. In deze blog willen we één specifieke soort raamdecoratie uitlichten, namelijk de shutters hout van Van Eyck. We zullen hier drie voordelen van noemen, dus lees snel verder!

  1. Jij bepaalt het licht

Met veel soorten raamdecoratie laat jij licht binnen, of juist niet. Bij houten shutters is er ook een andere oplossing, want deze kan je zover sluiten als jij zelf wilt. Houten shutters zijn binnenluiken met horizontale lamellen, die jij kan kantelen in één handomdraai. Door deze mogelijkheid bepaal jij zelf hoeveel licht je de ruimte binnenlaat, wat ideaal kan zijn in sommige momenten. Niet elke situatie is geschikt voor dezelfde hoeveelheid licht. 

  1. Op maat gemaakt

Een issue waar jij tegenaan kan lopen op het gebied van raamdecoratie, zijn jouw eigen ramen. Als deze een lastige vorm zijn, kan het moeilijk zijn om je ramen succesvol te decoreren. Dit is met de houten shutters van Van Eyck geen probleem, aangezien deze op maat worden gemaakt. Zo weet jij zeker dat de houten shutter precies de maat heeft die jij ervan verwacht. De shutters zijn overigens niet alleen in maat aan te passen, ook de kleur en de houtsoort kan jij aanpassen.

  1. Shutters zorgen voor sfeer

Doordat jij zelf de lichtinval kan bepalen, kan je ook zelf de sfeer in je woonkamer aanpassen. Maar, dit is niet de enige manier hoe shutters voor sfeer zorgen in jouw woonkamer. Het hout waarvan de shutters is gemaakt zal ook een toevoeging zijn op het gebied van sfeer, omdat hout voor een warme, gezellige sfeer zorgt. Het is mooi om de houten shutters te combineren met andere houten items, zodat jouw interieur één geheel wordt. 

Van Eyck

Heeft deze blog jou kunnen overtuigen tot de aanschaf van houten shutters? Neem dan snel een kijkje op de website van Van Eyck! Deze staat vol informatie en extra inspiratie. Ook is er de mogelijkheid aanwezig om contact op te nemen met één van de specialisten van Van Eyck. Deze zullen jou graag helpen met het gehele proces voor de shutters – van uitzoeken tot installeren.