Wat is een normale gietvloer prijs en wat voor gietvloeren zijn er?

Een goedkope gietvloer is de ideale oplossing wanneer je een nieuwe woning, een nieuw winkelpand of een nieuw kantoor hebt aangeschaft. Zo kun je kiezen uit een betonlook vloer, een grindvloer, een glittervloer or een troffelvloer. Voor een gietvloer is de prijs afhankelijk van het soort vloer wat je uiteindelijk kiest en hoe groot de ruimte is.

Betonlook vloer

Een betonlook vloer heeft een stoere, industriële uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wanneer je een betonlook Nature vloer kiest, lijkt het net alsof je echt een betonnen vloer binnen hebt liggen. Betonlook Flex heeft een wat nettere uitstraling en het glimt ook wat meer. Beide zijn onwijs mooi in een groot pand of in de woonkamer. Zeker als je van een stoere, ruige look houdt is dit de ideale vloer. Het is een kwalitatief goede gietvloer, de prijs blijft laag en je kunt er jaren mee vooruit.

Grindvloer

Wanneer je op zoek bent naar een gietvloer die er mooi, speels en gezellig uitziet is een grindvloer wat je zoekt. De mogelijkheden zijn met deze vloer eindeloos, zowel het ontwerp als de vorm en de kleur kunnen worden aangepast. Hierdoor is het dus ook mogelijk om bijvoorbeeld het logo van je bedrijf in de vloer terug te laten komen. Van deze gietvloer is de prijs kwaliteit verhouding prima. De vloer is slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. Een grindvloer blijft jarenlang mooi en het is geschikt voor iedere ruimte, met uitzondering van de doucheruimte.

Glittervloer

Hou jij wel van een mooie schitterende en stralende vloer? De glittervloer is een echte eyecatcher en ziet er stijlvol uit. Deze gietvloer is in verschillende kleuren verkrijgbaar en het houdt de kleur ook goed vast. Daarnaast is het gemakkelijk te onderhouden en is dit de beste vloer voor mensen die last hebben van allergieën. De gietvloer is qua prijs prima afgesteld op de kwaliteit. De vloer is duurzaam, sterk en slijtvast.

Troffelvloer

Deze gietvloer wordt gemaakt met een combinatie van kunststof en zand wat ervoor zorgd dat er uiteindelijk een onwijs strak uitziende vloer hebt ligt in je ruimte. De vloer kan kan heel basic of juist creatief ontworpen worden. Het grootste voordeel aan deze vloer is dat het vloeistofdicht is. Hierdoor is de vloer ook erg populair bij ruimtes met hoge hygiëne eisen, zoals een ziekenhuis of restaurant. Maar het kan ook prima geplaatst worden in een woning, kantoor- of winkelpand. Deze gietvloer prijs ligt wel wat hoger, echter is het dat wel meer dan waard. De vloer heeft namelijk een zeer lange levensduur en het is bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën.

Lange levensduur

Als je een huis hebt gekocht waar je van plan bent jarenlang te wonen of je hebt een mooi winkel- of bedrijfspand aangeschaft is het wel zo fijn als er een goede kwaliteit vloer in komt te liggen. Een gietvloer is qua prijs redelijk goedkoop en dat terwijl de levensduur erg lang is, ideaal!