Pimp uw voordeur met creatieve Raamstickers

Wanneer u pas een nieuw huis hebt gekocht of gaat verbouwen is het wellicht een leuk idee om ook iets speciaals met de voordeur te doen in de vorm van raamstickers.

U kunt uw deur namelijk een hele eigen uitstraling geven door middel van decoratieve raamstickers. Zo maakt u uw huis nog gastvrijer en krijgt het een warme of trendy uitstraling.

Dit kan zomaar een decoratieve print zijn in full colour of een subtiele privacy folie met wel of geen patroon. Uiteraard is het ook mogelijk om uw familienaam en huisnummer laten plotten of printen.

Het aanbrengen van de stickers is relatief eenvoudig. Er zijn hiervoor diverse handleidingen beschikbaar bij de leveranciers. En wanneer u het liever niet zelf doet kunt u altijd iemand die handig is en tijd heeft hiervoor inschakelen.

Wij geven u enkele voorbeelden ter inspiratie:

voordeur-raamsticker-voorbeelden-1

  1. Privacy folie standaard, ramen helemaal dicht
  2. Privacy folie met een patroon er uitgesneden
  3. Privacy folie met een tekst of nummer uitgesneden
  4. Privacy folie met een full color bedrukking

Tip: U kunt ook direct uw familie naam en huisnummer uit de folie laten plotten. Dan heeft u geen naambordje meer nodig.

En wilt u het nog spannender maken dan kunt u ook raamstickers met full colour print laten maken. Kies dan bijvoorbeeld voor een zachte kleuren om een frisse uitstraling te krijgen.

Het bestellen van de stickers:

Raamstickers zijn tegenwoordig heel eenvoudig online te bestellen bij een sticker winkel. Zij kunnen je ook helpen om hun bestand goed te maken zodat deze scherp wordt uitgevoerd.

Wat u zelf alvast kunt voorbereiden:

  1. Zorg dat u de ramen van de deur goed inmeet, zodat u de maten heeft en snel een offerte kunt aanvragen.
  2. Kies een patroon of een mooie afbeelding, let er op dat het een hoge resolutie heeft. Indien u iets zoekt op Google afbeeldingen, zorg er dan voor dat u zoekt op grote afbeeldingen.

Met deze tips kunt u een moderne uitstraling van uw voordeur creëren. En u kunt zich onderscheiden met de folies die bij de bouwmarkt verkrijgbaar zijn. Omdat deze doorgaans niet allemaal langdurig meegaan en mooi blijven zitten.

Via diverse webwinkels zoals Business Stickers kunt u direct uw stickers bestellen en krijgt u deze binnen enkele dagen thuis gestuurd. Ook helpen zij u indien gewenst met het maken van het juiste bestand.