Met deze gave interieurtrends straalt jouw woonkamer als nooit tevoren!

vintage interieur

De meeste mensen vinden het een echte uitdaging om hun woonkamer in te richten volgens de laatste trends. Het is een heel karwei om die ene woonwinkel te bezoeken op zoek naar echte eyecatchers waarmee jouw huis gaat stralen als nooit tevoren. Daarnaast zijn een groot aantal mensen onwetend over de trends die vandaag de dag gelden op het gebied van interieur.

Robuuste boekenkast

Een stijl die tegenwoordig veel terugkomt in diverse huishoudens is de industriële stijl. Dit is een stijl waarbij niks perfect af hoeft te zijn, het moet er namelijk nog een beetje gepolijst en geschuurd uit zien. Op deze manier lijkt het alsof je weinig moeite hebt gedaan voor het decoreren van je huis, maar je hebt toch een woonkamer die in balans is en helemaal voldoet aan de laatste trends. Een meubelstuk dat echt niet mag ontbreken bij deze stijl, is een grote boekenkast in een donkere kleur. Zo kan jij al je spullen opbergen op een modieuze manier, ideaal!

Vintage tv-meubel

Het draait ook veel om het klimaat en het milieu. De meeste mensen vinden het een goed idee om spullen een tweede leven te geven, dus eigenlijk is het kopen van nieuwe items vrij onnodig. Ook in kringloopwinkels of op online marktplaatsen kan je echte parels vinden, waarmee jouw woonkamer een ware boost krijgt. Het is onwijs leuk om in de kringloopwinkel een meubel op de kop te tikken! Mocht deze beschadigd zijn, kan je hem zelf proberen op te lappen met een likje verf en wat lak, maar je kan het natuurlijk ook zo laten. Zo heb je een waar vintage tv meubel voor een klein prijsje, maar waar je nog jaren plezier van gaat beleven. Zo’n vintage tv meubel is een must voor ieder interieur, je merkt gelijk dat je woonkamer een stuk meer sfeer krijgt door zo’n geleefde meubel erin te plaatsen.

Luxe design kast

Als je een paar goedkope meubels in je woonkamer geplaatst hebt, die je bijvoorbeeld in een kringloopwinkel hebt weten te scoren, is het ook leuk om wat duurdere items neer te zetten voor de afwisseling. Zo kan je jezelf trakteren op een prachtige, luxe kast van het merk Kare Design. Dit merk staat voor kwaliteit, en de uitstraling van je woonkamer wordt gelijk een stuk prestigieuzer. Zo’n Kare Design kast tilt jouw woonkamer naar een hoger niveau, en je hebt ook nog eens de keuze uit een enorm breed aanbod. Zo biedt het merk Kare dressoirs aan, maar ook voor kabinetkasten ben je bij Kare Design aan het juiste adres. Je merkt gelijk dat je woonkamer wat meer allure krijgt door zo’n gave kast te plaatsen: ontdek het nu zelf!