Hoe je de waarde van je huis verhoogt; Tips & tricks

Overweeg jij je huis te verkopen of wil je graag in je huidige woning investeren om de waarde hiervan eens lekker te verhogen? Dan zijn er verschillende verbeteringen aan de woning mogelijk. In dit artikel duiken we eens dieper in deze mogelijkheden en bieden we je enkele tips en tricks om dit op een relatief eenvoudige wijze te doen.

Verduurzamen

Wellicht wat voor de hand liggend, maar naast het realiseren van extra vierkante meters in een woning is het verduurzamen van de woning een van de betere investeringen die je kunt doen. Vooral voor de lange termijn is dit voor jou en eventuele kopers enorm interessant. Voorzie de woning van vloerverwarming en/of vloerkoeling en zorg ervoor dat er zoveel mogelijk energie vanuit de zonnepanelen wordt gebruikt. Of plaats een warmtepomp om het gasverbruik te verminderen. Daarnaast zou je de aanschaf van een nieuwe vloer kunnen overwegen. Heb jij vloerverwarming en wil je hier het meeste uithalen? Dan is het ‘t overwegen waard om een plak PVC vloer te laten leggen in de woning. PVC geleidt de warmte enorm goed en hiermee haal je het meeste rendement uit de vloerverwarming. Ideaal!

Plaats eyecatchers

Daarnaast is het aangeraden om bij een eventuele verkoop de woning op te laten vallen. Een manier om dit te doen is door een eyecatcher in huis te plaatsen. Een populaire manier om dit te doen is door het plaatsen van akoestische wandpanelen. Niet alleen verbeteren deze panelen de akoestiek in huis. Deze wandpanelen veranderen de uitstraling van een ruimte binnen een handomdraai en zijn enorm populair. Daarnaast zorgen de wandpanelen voor nog een extra stukje isolerende werking. Iets dat weer mooi aansluit op de verduurzaming van de woning. Hou er hierbij wel rekening mee dat de wandpanelen voor zoveel mogelijk mensen in de smaak dienen te vallen. Kies dus niet iets dat te gek is.

Vraag advies bij een specialist

Wil jij een nieuwe vloer of Akupanel wandpanelen gaan aanschaffen en ben je nog aan het zoeken waar je dit het beste kunt doen? Dan adviseren wij jou om dit altijd bij een specialist op het gebied van vloeren en wandbekleding te doen. Ga bijvoorbeeld eens kijken bij Solza.nl. Solza.nl is een échte specialist op het gebied van onder andere visgraat, walvisgraat en Hongaarse punt vloeren en beschikt naar een showroom midden in de Randstad ook over een super gebruiksvriendelijke webshop. Heb jij vragen? Dan stel je deze gewoon aan één van de vele specialisten. Wel zo fijn!