Badkamertrends 2015

badkamertrends 2015

Badkamertrends 2015: maak kennis met de laatste trends

Wie een trendy badkamer wil, kan bij het bouwen of verbouwen van de badkamer rekening houden met de laatste badkamertrends 2015. Ben je benieuwd wat de laatste badkamertrends 2015 zijn? Lees dan in dit artikel wat de vijf grootste trends voor badkamers zijn voor dit jaar en maak jouw badkamer tot een trendy ruimte.

De landelijke badkamer

Een badkamerstijl die dit jaar helemaal trendy is, is de landelijke stijl. Badkamers met een landelijke stijl hebben vaak een romantische look, veel houten elementen en soms ook vintage
elementen om de badkamer een unieke look te geven. Je kunt jouw badkamer bijvoorbeeld eenvoudig een landelijke look geven door een houten ladder in de badkamer te zetten en hier handdoeken overheen te hangen, maar ook door melkkannen in de badkamer te zetten.

De design badkamer

Naast de landelijke badkamer, valt ook de design badkamer onder de badkamertrends 2015. Een design badkamer is zo ongeveer het tegenovergestelde van de landelijke badkamer en heeft een op en
top strakke look. Geen tierlantijntjes, maar een badkamer die door zijn eenvoudig en strakke interieur juist erg bijzonder is. Ben je benieuwd welke meubelstukken je in jouw design badkamer kan verwerken? Neem dan eens een kijkje op woon- en interieur websites zoals www.woonprettig.nl, want hier zie je allerlei artikelen en accessoires die helemaal bij de laatste badkamertrends 2015 passen.

Een luxe stortdouche

Een stortdouche wordt ook wel een regendouche genoemd en betreft een luxe douche die je het idee geeft dat je in een heerlijk warme regenbui staat. Het water komt niet door een kleine kop naar beneden om slechts een deel van jouw lichaam te bedekken met warm water, maar beslaat direct het gehele lichaam voor een heerlijk ontspannen gevoel onder de douche.

stortdouche

Extra grote badkamertegels

Enkele jaren geleden werden voornamelijk extra kleine tegels gebruikt in de badkamer, maar nu zijn juist de extra grote badkamertegels erg trendy. Extra grote badkamertegels worden ook wel XXL tegels genoemd en geven de badkamer direct een ruimtelijke en luxe uitstraling.

Open douches

In plaats van gesloten douches, worden er tegenwoordig steeds vaker open doucheruimtes in de badkamer geplaatst. Door een open douche te plaatsen, krijgt de badkamer een ruimtelijke uitstraling en ziet de badkamer er extra luxe uit. Wordt er dan ook nog een regendouche in de open doucheruimte verwerkt, dan past het douchegedeelte van de badkamer al helemaal bij de laatste badkamertrends 2015.