5 creatieve ideeën voor uw houten blokhut

creatieve ideeen

Tegenwoordig wordt een houten blokhut niet enkel meer gebruikt als bergruimte. Blokhutten zijn er in diverse vormen, soorten en maten en u kunt ze eigenlijk ook voor verschillende functies gebruiken. Bent u ook op zoek naar een andere functie van uw blokhut? En weet u niet waar u uw blokhut nog meer voor kunt gebruiken? Wij geven u wat inspiratie!

Loungeruimte

Een van de populairste ideeën is het creëren van een extra woonruimte in uw houten blokhut. Hier kunt u heerlijk bijkletsen met familie, vrienden of buren. Richt de ruimte sfeervol in en zorg voor goede isolatie. Hierdoor kunt u in de wintermaanden ook genieten van uw houten blokhut.

Eigen kantoor

Zoekt u een ruimte waar u ongestoord kunt werken, maar u heeft in huis geen ruimte meer? Richt dan uw blokhut in tot eigen kantoor. Hierdoor kunt u gemakkelijk ongestoord vanuit huis werken. Moet u af en toe ook collega’s uitnodigen voor een vergadering? Ook dan kunt u een extra tafel met stoelen plaatsen in uw houten blokhut naast uw bureau. Zorg daarnaast voor een koffiezetapparaat in uw kantoor, zodat u iedereen zonder moeite kunt voorzien van een kop koffie. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Speelruimte

Groot gezin, klein huis maar wel een grote tuin? Plaats dan een houten blokhut in uw tuin en creëer een eigen speelruimte voor uw kinderen. Nog een bijkomend voordeel: geen speelgoed meer waar u over kunt struikelen in de woonkamer. Daarnaast lijkt uw woonkamer ook ineens een stuk groter nu al het speelgoed van de kinderen in de houten blokhut staat. Isoleer wel de blokhut, zodat uw kinderen het hele jaar door kunnen spelen in de blokhut.

Eigen spa-ruimte

Wat is er heerlijker dan uw eigen persoonlijke spa? Gebruik uw houten blokhut als wellness-ruimte. Plaats uw whirlpool in uw blokhut en creëer een saunaruimte ernaast. Zorg daarnaast voor een relax ruimte waar u kunt genieten van de rust. Ontspanning gegarandeerd!

Eigen ruimte voor je kookclub

Kookt u regelmatig met uw kookclub? Ook daarvoor kunt u uw houten blokhut inrichten. Het koken is natuurlijk het handigst in uw eigen keuken, maar u kunt wel zorgen dat het eten wordt warm gehouden in de blokhut. Daarvoor kunt u het juiste keukengerei installeren in uw houten blokhut. Zorg natuurlijk wel voor goede ventilering als u eten gaat opwarmen in de blokhut.

Houten blokhut op maat

Heeft u nog geen houten blokhut maar heeft u wel interesse in het creëren van een unieke functie in uw toekomstige blokhut? Neem eens een kijkje op https://www.woodpro.nl/shop/houten-blokhut/ of ontwerp uw eigen blokhut op maat via de 3D-configurator.