3 DIY tips om woning op fleuren

Wil je je inrichting van je huis veranderen? Maar heb je niet echt een idee wat je allemaal niet kunt doen? Dan ben je hier aan het goede adres. Hieronder geven we je drie diy tips om je huis te veranderen zoals jij het wil. Misschien kun je bij een van de ideeën je creativiteit helemaal laten gaan. En ontstaat er iets heel unieks en moois, waar jij je kamer helemaal weer als nieuw kan inrichten. 

Bron afbeelding: https://www.herinneringenoplinnen.nl/posters

Diy 1: Eigen poster ontwerpen

Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk om een eigen poster te ontwerpen. Op die manier geef je je kamer gelijk weer die spetterende uitstraling die je voor ogen had. 
Een site waar je heel veel aan hebt en waar je zo mee kan beginnen is herinneringenoplinnen.nl. Zijn hebben heel veel mogelijkheden, oplossingen en formaten van posters die je zo kan gebruiken. Er zijn nog wel meer sites waar deze mogelijkheden bestaan. 
Het is de ideale manier om je eens helemaal uit te leven. Zo kun je je mooiste foto’s uit kiezen en daar een mooie poster van maken voorzien van je eigen unieke teksten. Zo heb je een poster die echt persoonlijk is en je dus ook nergens anders tegenkomt. 

Diy 2: Een kussen ontwerpen

Wil je een leuke kussen op de bank of in je luie stoel? Maak dan een kussen die heel persoonlijk is. Ook hierbij kun je weer foto’s gebruiken waar je een goede herinnering aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan een leuke vakantie, of gewoon samen gezellig als koppel. 
Je kunt er voor kiezen om alleen een hoes te bestellen en daar een foto op laten drukken, maar je kan ook gewoon gelijk heel het kussen vervangen. 

Bron afbeelding: https://www.herinneringenoplinnen.nl/foto-op-hout

Diy 3: Ontwerp je eigen fotokader

Natuurlijk kun je op allerlei verschillende manieren en materialen een foto laten drukken om ergens neer te zetten of op je muur te hangen. De bekendste manieren zijn op hout of op canvas, maar er zijn ook nog manieren die minder bekend zijn. 
Je kunt bijvoorbeeld een foto op aluminium laten drukken, het geeft een heel bijzonder en mooi effect. 
Door je eigen foto’s in te zetten, kun je heel makkelijk je eigen creativiteit gebruiken. Je kunt dus je eigen ideeën maken, en zo heb je in ieder geval iets in je kamer staan of hangen wat je eigenlijk nergens anders kunt vinden.