Wat moet er niet ontbreken bij een kantoor aan huis

Werken bij je thuis = kantoor aan huis

Thuiswerk is erg populair. Thuiswerken stelt je in staat de balans tussen werk en privé te verbeteren door files of de overvolle trein te vermijden. Door dichterbij de school of opvang van je kinderen te werken spaar je ook heel wat tijd uit. Studies geven aan dat ongeveer 60 % van de Nederlandse bedrijven en overheidsinstanties zijn medewerkers laat thuiswerken. Maar ook veel zzp’ers en zelfstandig ondernemers werken frequent van thuis uit. Niet vreemd dus dat heel wat mensen dromen van een comfortabel kantoor aan huis waar er productief kan gewerkt worden. 
kantoor aan huis

Hoe richt je je kantoor aan huis nu in?

Bij regelmatig thuiswerk is het verstandig om in een goed bureau en een ergonomische kantoorstoel te investeren. Neem zeker een kijkje bij Office Topper: je vindt er een uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte kantoormeubelen, ook bureau’s en ergonomische kantoorstoelen. Verder is een behoorlijke verlichting essentieel op je werkplek. Natuurlijk licht is het beste. In de winter en wanneer je ’s avonds of ’s nachts werkt moet je zorgen voor voldoende kunstlicht om geconcentreerd en alert te werken. Een betrouwbare computer heb je ook nodig. Vanuit ergonomisch standpunt zijn de desktops nog steeds het meest aangewezen. Werk je echter regelmatig op andere plekken, dan kies je beter voor een laptop. Met de nodige ergonomische hulpmiddelen zoals een laptophouder en een extern klavier zorg je ook voor een gezonde zithouding

Efficiënt gebruiken van de ruimte

Logisch dat je bij de inrichting kantoor aan huis zo efficiënt mogelijk wenst om te gaan met de beschikbare ruimte. Alles wat je nodig hebt om te werken moet binnen handbereik zijn maar ook netjes weggeborgen kunnen worden. Bergruimte is daarom iets om goed over na te denken. In een Office Topper draaideurkast bijvoorbeeld, kan je bijzonder veel klassement en kantoorspullen kwijt door het grote aantal legborden dat in de kast aanwezig is. Succes én veel plezier met de inrichting van het kantoor aan huis.