Lekker wonen, thuis in je eigen huis

Er zijn verschillende zaken belangrijk als je lekker wilt wonen. Zo is de grootte van je huis belangrijk, de buurt waarin je woon telt mee en natuurlijk de mensen met wie je in huis woont. Maar ook van belang is je inrichting. Het is prettig als de inrichting is afgestemd op jouw persoonlijke smaak en woonwensen. Nu zijn er ook dit jaar weer verschillende nieuwe trends op woongebied. Klik hier voor meer tips op woongebied. Waarmee kan je je huis een leuke make-over geven en is deze weer helemaal up-to-date, maar blijft het toch echt jouw huis?

Stoer met de juiste accessoires, een lightbox doet het altijd goed

Dit jaar zien we veel wat stoerdere interieurs met houten vloeren en meubels die een statement maken. Ga voor een enigszins strak interieur dat je toch helemaal persoonlijk maakt met de juiste accessoires. Hiervoor zijn lightboxen helemaal geschikte accessoires, je kiest er eentje die bij jou en je wensen past en je kiest vervolgens letters in de kleur en het lettertype die helemaal opgaan in je interieur of juist een leuk contrast geven. Een lightbox hang je in de keuken, zet je op het dressoir in de kamer of hang je in de gang boven de kapstok.

De lightbox is net zo veelzijdig als jij

Niet alleen doet een lightbox het goed in iedere ruimte. Ook met de lightbox zelf heb je ontzettend veel mogelijkheden. Kies een heel ouderwets lettertype als je van klassiek houdt, of ga juist voor strak. Wil je een lightbox voor in een kinderkamer, dan zijn gekleurde letters natuurlijk hartstikke leuk. Ook kun je cijfers, symbolen en leuke afbeeldingen voor in de lightbox bestellen. Ga met kerst voor groene en rode letters en schrijf een leuke kerstboodschap bij, misschien heb je wel een leuke afbeelding van een kerstboom voor in de lightbox. En als je in de zomer een leuk feest geeft, zet je de lightbox buiten met bijvoorbeeld de tekst: ‘summer party” en een cocktail. Kijk voor meer leuke tips, verschillende lightboxen en wat je er allemaal mee kan op: https://www.lightboxen.nl/ .