Fermob tuinmeubels

fermob tuinmeubelen

Het Franse designmerk Fermob staat bekend om mooi vormgegeven, kleurige tuinmeubelen. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan tuinmeubilair om je tuin, terras of balkon mee op te fleuren. Fermob werkt samen met gerenommeerde ontwerpers die functionaliteit, esthetiek en ergonomie weten te combineren. En als je weleens in een park in Parijs bent geweest, heb je zeker de bekende Luxembourg stoelen gezien. Inderdaad: ook van Fermob.

De tuinstoelen van Fermob

Fermob tuinstoelen zijn er in allerlei soorten en maten: moderne strakke tuinstoelen met of zonder armleuningen, heerlijke fauteuils waarin je lekker onderuit kan zakken, ligstoelen om optimaal van de zon te kunnen genieten, of de wat kleinere bistro tuinstoelen, handig voor op het balkon. En bij al deze tuinstoelen zijn bijpassende tafels te vinden. Lange tafels om gezellig met zijn allen aan te kunnen eten, kleine tafeltjes voor bij de bistro stoeltjes op het balkon. In de collectie Fermob tuinstoelen vind je ook leuke kinderstoeltjes en schommelstoelen. En ook heerlijk: een bankje voor tegen de muur van je huis om aan het eind van de dag van de laatste zonnestralen te genieten.

Tuinmeubelen in alle kleuren

Fermob staat bekend om het gebruik van vrolijke kleuren. Natuurlijk zijn de tuinmeubelen in neutrale kleuren zoals wit, grijs en groen te verkrijgen, maar Fermob heeft ook de kleuren felgeel, rood, blauw en paars in het assortiment. Met de meer dan twintig verschillende kleuren kun je eindeloos combineren en variëren. Diverse kleuren stoelen op een terras ziet er gezellig en vrolijk uit.

Fermob accessoires

Ook heeft Fermob een ruime keuze aan accessoires. Om er een paar te noemen: er zijn bij alle stoelen bijpassende kussens te verkrijgen, voor extra zitcomfort en voor een speels effect. Buitenlampen zorgen voor extra sfeer op de lange zomeravonden. En om het echt af te maken zijn er diverse soorten plantenbakken. Ook al deze accessoires zijn natuurlijk in de bekende Fermob kleuren te verkrijgen.

Kwalitatieve tuinmeubelen

De tuinmeubelen van Fermob zijn voornamelijk van aluminium gemaakt dus ze kunnen tegen allerlei weersomstandigheden. Je hoeft ze niet snel binnen te halen als het gaat regenen. Maar wil je de tuinstoelen toch even binnen zetten: ze zijn stapelbaar, dus ze nemen niet veel ruimte in. Met Fermob kies je voor kwaliteit, sfeer en comfort.