Een robuuste tafel als perfect middelpunt in een industrieel interieur

Industrieel is kiezen voor de tegenwoordige én de toekomstige tijd

Op het gebied van interieurstijlen is industrieel de laatste jaren een van de meest populaire mogelijkheden. Wie kiest voor industrieel, heeft de zekerheid dat je een stijl kiest die er nog jarenlang tegenaan kan. Je kiest met industrieel dus voor de tegenwoordige én de toekomstige tijd. Maar wat wordt er in styling jargon exact bedoeld met ‘industrieel’? Hoe richt je een huis in industriële stijl in? En waarom is het slim om juist te kiezen voor een robuuste houten tafel van Station7.nl als speciaal focuspunt in het interieur? Je leest het in dit blog.

Een robuuste houten tafel met stalen poten

Wil je industrieel en eigentijds voor de dag komen? Koop dan een sterke houten tafel met stalen x-poten op Station-7 of via Station7.nl. De combinatie van hout en metaal zorgt voor een prachtige industriële atmosfeer. Verder is de stijl van dit soort tafels goed te combineren met bijvoorbeeld een leren bankstel, ruw gordijnstoffen of een stoer vloerkleed in de woonkamer. Het geheel zorgt voor een strakke en hedendaagse industriële uitstraling.

Stoere hanglamp boven de tafel

Door een stoere hanglamp boven de robuuste tafel in de woonkamer te hangen, komt jouw tafel nog beter uit de verf. Een populaire lamp is een grote, kolossale fabriekslamp. Maar lekker industrieel en verrassend is ook een hanglamp gemaakt van een blok hout of een boomtak, met daaraan meerdere grote led-lampen. Ook het zogenoemde ‘kale peertje’, ofwel de gloeilamp, wordt in industriële woninginrichtingen toegepast als licht decoratie.

Een gave keuken met een bar erin

Een fraai ontworpen en strakke industriele tafel in de woonkamer neerzetten is één ding. Een tweede ding is om een industrieel design op meerdere plekken in huis te laten terugkeren in het interieur. In de keuken kun je dit prima doen door een gave bar in te bouwen met een set prachtige Duitse industriële barkrukken, ook wel bekend als Barhocker. Deze kun je online kopen via Station-7.de. Wedden dat je met zo’n super gave bar de handen van je vrienden op elkaar krijgt?

Een verzinkte houtkachel hoort er ook bij

Ten slotte wil je het in de wintermaanden in jouw strak ontworpen woonkamer ook lekker warm hebben. Bij een industriële woonstijl kun je dit tactisch doen door een robuuste verzinkte houtkachel te gebruiken. Zet deze in de woonkamer en geniet met volle teugen van de aangename atmosfeer!